Weg met die bubbelblues!

Hij is er nog altijd, die onzichtbare, treiterende ziekmaker. Meer nog: hij wordt steeds venijniger. We leverden grote inspanningen om te voorkomen dat dit zou gebeuren, maar dan toch…. Dat is jammer genoeg de prijs die we betalen wanneer sommigen de regels aan hun zomersandalen en/of herfstlaarzen lappen. Wat een oelewappers.

Naast geïnfecteerd zijn is er nog een andere manier om slachtoffer van deze pandemie te worden. Als de fysieke afstand alsmaar groter lijkt te worden, bijvoorbeeld. Of wanneer het opgesloten gevoel de zon tegenhoudt. De donkere dagen komen eraan, het is dus goed om de bubbelblues voor te zijn, of te verjagen. Elkaar helpen door het vrolijke verschil te maken, daar gaat het meer dan ooit om.

Daarom juich ik alle initiatieven toe die hierbij kunnen helpen. Zelf wil ik ook steentjes bijdragen, zoals met foto’s via Instagram. Het doet me veel plezier om te horen dat de (bijna) dagelijkse porties natuur- en dierenkiekjes een bezorgde blik in een glimlach kunnen omtoveren.

Maar ik heb ook niet stilgezeten wat lezen en voorlezen betreft. Weldra is het Voorleesweek, en dan wil ik iedereen die er wat aan heeft verrassen. Toch al een tipje van de sluier lichten: wist je dat je er met het vertellen en voorlezen van verhalen in kunt slagen om donkere wolken te verjagen? 😉 Join the club: #bubbelbluesbusters©

8 gedachten over “Weg met die bubbelblues!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: