Over

Hartelijk welkom op deze website!

Een beetje hulp bij het zoeken kan geen kwaad, dacht ik zo. Dus wie leest wat volgt, weet meteen waar naartoe.

Naar verhalen luisteren werd me met de paplepel ingegeven. Dat waren knusse, geborgen momenten. Ik denk er met een gelukzalig gevoel aan terug. Ook mijn vier kinderen koesteren fijne herinneringen aan de voorleesmomenten. De volgende generatie is nog piepjong, maar geniet al volop van boekjes. Fantastisch om te zien en te mogen beleven.

Leespromotor

Dat voorleesenthousiasme doorgeven is iets wat ik al jarenlang met veel plezier doe. Als leespromotor mag ik terugblikken op talrijke hartverwarmende reacties tijdens vormingsmomenten. In de rubriek Boekenplank lees je korte stukjes over boeken die ik helemaal de moeite vind. Onder Voorleeswijzer staat mijn aanbod aan lezingen en workshops rond leesbevordering: Joepie! Een boek! (voorlezen aan jonge kinderen), Een koffer voor je kleinkind (voorlezen door grootouders) en Herinner de verhalen (voorlezen aan personen met dementie). Een vorming op maat is altijd mogelijk.

Inspirator

Door de combinatie van veel lezen met grote leergierigheid kwamen er ook andere dingen op mijn pad. Zaken die te boeiend, maar vooral te belangrijk zijn om ze voor mezelf te houden. Ik heb me verdiept in deze onderwerpen en na die studie wil ik deze nuttige kennis ook delen. Onder het kopje Leef wijzer vind je thema’s rond gezondheid, en dan zowel fysiek als mentaal. Tijdens infosessies over Hormoonverstoorders draag ik het petje van inspirator. Het is mijn ambitie om ervoor te zorgen dat de aanwezigen een beter inzicht krijgen in die thema’s.

Wie graag volgt wat ik voel, maak en beleef, verneemt dit op de verzamelplaats Ander geluk.

Onder Nog wat wijzer vind je binnenkort info over mijn lezingen rond weetjes met een vleugje geschiedenis.

Onder het blokje Fotopost verschijnen regelmatig nieuwe foto’s. Natuurfotografie is immers een van mijn andere passies. Die beelden hebben meestal een (kort) verhaal. Soms ook niet.

Heb je na het lezen en kijken een vraag? Wens je meer info over een lezing/workshop? Of wil je gewoon een berichtje sturen? Zeker doen. Gewoon even onder Contact het formulier invullen en op verzenden klikken. Antwoord volgt.

Veel kijk- en leesplezier!

Veroniek

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: