Nieuw: lezing over Hormoonverstoorders

Chemische stoffen kunnen ons hormoonstelsel ontregelen. Ze kunnen bepaalde hormonen blokkeren, wijzigen of van werking doen veranderen. Dat kan leiden tot verstoringen van het immuunsysteem, onvruchtbaarheid, diabetes, overgewicht, ADHD, ziekte van Alzheimer en bepaalde kankers.

Hormoonverstoorders vind je overal terug: in voeding, cosmetica, baby- en kinderproducten, speelgoed, textiel, onderhoudsproducten, verpakkingen, … Ze vormen een bedreiging voor ieder van ons. Zwangere vrouwen, foetussen, baby’s, jonge kinderen en tieners zijn extra gevoelig.

Gelukkig kan je met andere keuzes en gewoonten een groot deel van deze schadelijke stoffen vermijden.

Tijdens een infosessie verneem je hoe je met hormoonverstoorders in aanraking komt en hoe ze te werk gaan. Je krijgt ook praktische tips om deze onzichtbare ziekmakers zoveel mogelijk uit je dagelijks leven te bannen.

Mogelijkheden: Infosessie (1,5u) of infosessie + workshop (2u)

Voor het aanvragen van meer info, klik hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: